Aankondiging start verkoop

De sluitingsdatum voor inschrijving is verstreken.
Donderdag 25 februari 2021 om 12:00 uur start de verkoop van de woningen in het plan Perrekerveld. Op deze website kunt u dan de digitale verkoopbrochure, prijslijst, standaardoptielijst en inschrijfformulier downloaden.

18 februari 2021

Corona en start verkoop

Door de coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om een start verkoopbijeenkomst te organiseren, Jammer, want wij ervaren deze bijeenkomsten altijd als zeer waardevol omdat we dan toelichtingen kunnen geven op tekeningen en andere vragen kunnen beantwoorden. We proberen u zo goed mogelijk te helpen via mail en telefoon. Noteer de vragen die u heeft en verzamel ze, zodat u ze in één keer naar de makelaar kan e-mailen.

Hypotheekadvies 

Het is verstandig om vooraf te weten wat uw hypotheekmogelijkheden zijn. Dan weet u precies of de woning van uw dromen ook financieel haalbaar is. Voor het maken van een uitgebreide afspraak voor uw hypotheekmogelijkheden of waardebepaling van uw woning kunt u vrijblijvend contact opnemen met Mark Liet, financieel adviseur Rabobank of Danny van Zoggel,  Van der Doelen hypotheken en verzekeringen.